Wednesday, May 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kralj ne može sam, Boston na korak do finala

Boston Celticsi su poveli s 3-2 u finalnoj seriji istočne konferencije nakon domaće pobjede nad LeBronovom družinom. Trener/igrač Cavsa ovog puta nije mogao sam. Vrlu malu potporu je James imao od svojih suigrača u utakmici koja je bila jednosmjerna. Cavsi jednostavno nisu imali šanse. Kelti su dominirali svih 48 minuta i na kraju zasluženo slavili rezultatom 96:83. Za sada je serija isključivo “domaćinska”.

Celticsi su već počeli stvarati razliku krajem prve dionice kada bježe na 13 poena viška. U nastavku su se počele igrati obrane, ali bez obzira na to Boston je bolji i ne dopušta LeBronu da se vrati u egal. Najbliže što su Cavsi došli je bilo osam poena zaostatka. U drugom poluvremenu se ono malo igre Cavsa raspada i tu je priči došao kraj. Kelti suvereno privode utakmicu kraju i dolaze na korak do prolaska u finale.

“Zelene” je do pobjede predvodio Jayson Tatum s 24 poena i sedam skokova, dok je odličnu potporu imao u Brownu (17) i Horfordu (15). LeBron je predvodio poražene s 26 poena i deset skokova, a samo je dvoznamenkasti učinak ostvario još Kevin Love (14 poena). Ante Žižić zaigrao je tri minute i za to vrijeme postigao tri poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE