Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iverson pregovara s Memphis Grizzliesima

Nekad jedan od najboljih košarkaša svijeta, a danas još uvijek izvrsni 34-godišnji playmaker niza NBA klubova Allen Iverson, uskoro bi mogao pronaæi klub u kojem æe nastaviti karijeru.

Trenutaèno je Iverson u statusu slobodnog igraèa nakon što je odradio sezonu meðu Detroit Pistonsima, a danas æe u Atlanti sjesti za isti stol s èelnim ljudima Memphis Grizzliesa s kojima æe pokušati dogovoriti suradnju.

To što smo dogovorili da æemo se susresti ne znaèi i da smo sve dogovorili. Iverson se želi naæi s nama, ima nekoliko pitanja koje nam želi postaviti, a mi æemo mu na njih ponuditi odgovore“, kazao je vlasnik Memphisa Michael Heisley.

Grizzliesi su mlada momèad i primjetno je da im nedostaje iskustvo voðe. Baš tu Iverson vidi svoju priliku.

Želim im pomoæi da se razviju u pobjednike, voditi ih primjerom. Volio bih igrati za Memphis, momèad mladih, ali i sjajnih igraèa, a priznajem, sviða mi se i grad“, rekao je Iverson, èiji prosjeci kroz NBA karijeru zapoèetu 1996. godine iznose 27.1 poen i 6.2 asistencije.

Spominje se moguænost jednogodišnje suradnje problematiènog deèka NBA lige i Grizzliesa. Iverson bi u tom sluèaju trebao zaraditi oko 4.4 milijuna amerièkih dolara.

Okonèanje pregovora osluškuju Charlotte, Miami i New York, takoðer voljni ponuditi Iversonu suradnju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE