Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

5 najboljih poteza iz prve utakmice finala

Čekanje ove finalne serije bi se moglo usporediti s čekanjem hrane u restoranu kad si gladan ko pas, 35 stupnjeva je, nema klime u restoranu i gledaš konobara kako svako malo donosi platu punu mesa, ali ne tebi, nego ostalim gostima (Gledanje tih tuđih plata bi u ovom slučaju bilo gledanje svih ovogodišnjih playoff serija) i slušaš ćaću kako se živcira i govori “Prije bi ja ulovio janje i ispeko ga, nego ovaj kuhar”.  Srećom, plata je stigla i vrijeme je da odaberem 5 najboljih komada mesa. Ne, ovo nije recenzija tog restorana, nego samo još jedna u nizu loših metafora o Warriorsima i Cavsima. Da ne duljim previše, evo 5 najboljih poteza sa sinoćnje utakmice:

1.) Durant protiv Lebrona

Pripremio sam par mega-fora u vezi ovog videa:

– LeBrone, vrati klizaljke Idori Hegel.

– Ako pogledate kroz prozor možete vidjeti LeBrona kako klizi kroz vaše susjedstvo.

– LeBron pokazuje svoje breakdance vještine koje je naučio kod Mateja Lulića na Graffiti Jamu.

Dok sam ovo pisao, netko mi je bacio rajčicu u glavu i čuo sam susjeda kako se dere “Buuuuu, oću svoje pare nazad”, tako da se prebacujem na iduću akciju.

2.) LeBron zakucava McGeeja

Odnia te lipi đava….l Mcgee” – Riječi koje je LeBron uputio McGeeju nakon što ga je zakucao.

Možemo vidjeti Duranta kako se sklanja od LeBrona kao da prolazi Papa u svom Papamobilu i onda jadni Javale pokušava popraviti situaciju. Da sam učiteljica u osvnovnoj školi, dao bi LeBronu i Javaleu petice iz zalaganja, a Duranta bi tražio informativku jer takvo ponašanje nije dopustivo u mom razredu.

3.) Cirkus šut Irvinga

Kyrie Irving misli da je Zemlja ravna ploča, ali dok zabija ovakve šuteve, može mislit da je Andrea Andrassy smiješna i da je Kum 3 bolji od prva 2. Sve mu je oprošteno (Ovo za Kuma mu nije oprošteno i neka se samo usudi to izjavit).

4.) Curryjev “Elastico” na LeBronu

Uvjerljivo najbolja stvar iz 2004. je ova Nike Brazil protiv Portugala reklama. Ronaldinho bi bio ponosan da vidi ovo, a LeBron je vjerojatno još uvijek pijan od ovog trika.

 

5.) Ples sa zvijezdama

Odabran je prvi par ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama: Steph Curry i Tristan Thompson. Nažalost, Thompson je odmah nakon prvog plesa zatražio novog partnera jer nije mogao pratiti Curryjev ritam, tako da je Steph ostao bez svog plesnog partnera. Ako baš Vi želite postati novi plesni partner Curryja, onda pošaljite prijavu na naš mail: nbacroplessazvijezdamaovonijefakemail@yahoo.com.

 

BONUS (Repeši u čast): Curryjevo kopanje nosa

Ipak je ovo najbolji potez večeri. Steph koristi ručnik kao oružje da bi se obranio od kamera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE