Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

76ersi znaju svoj prvi pick?

Nešto manje od 3 tjedna preostalo je do drafta koji će se 23. lipnja održati u Barclays Centeru u Brooklynu. Lutrija je odrađena i dosta stvari nam je poznato i prije nego što počne teći sat Philadelphija 76-ersa.

Dvije najveće zvijezde i najveći prospekti ovogodišnjeg drafta su Ben Simmons sa sveučilišta Louisiana State i Brandon Ingram koji dolazi s mnogo poznatijeg Dukea. Oni su vrlo vjerojatno prva 2 izbora, odnosno otići će u Philadelphiju ili Los Angeles, a mediji Simmonsu daju malu prednost ispred Ingrama.

Naravno, Los Angeles je puno atraktivnija destinacija od Philadelphije te se obojica potajno nadaju kako ih neće izabrati 76-ersi, ali bliski izvori Simmonsu javljaju kako Ben nema nikakvih problema s igranjem u Philly te se ponio kao pravi profesionalac.

No, uz potencijalni trade Jeff TeagueNerlens Noel ne bi mu uopće trebalo biti loše na istoku države. Imao bi provjereno dobrog playmakera, a uz sav potencijal koji su 76-ersi skupljali godinama (Okafor, Embiid, Šarić) bi mogli biti vrlo konkurentni kroz nekoliko sezona.

Simmons je ove sezone u prosjeku ubacivao 19,2 koševa uz 11,8 skokova i 4,8 asistencija, dok je Ingram na prosjecima od 17,2 koševa, 6,8 skokova i 2 asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE