Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Aaron Gordon se vraća, Zach LaVine otkazao nastup

Vijesti o All-Star vikendu 2017 u posljednje vrijeme sve češće se pišu. Starteri za All-Star utakmicu su predstavljeni, rosteri za Rising Challenge su tu dok najnovije informacije prenose tko bi trebao sudjelovati na najatraktivnijem djelu vikenda – Slam Dunk Contestu.

Nakon sto smo prošle godine gledali pravi show u režiji Zacha LaVinea i Aarona Gordona, gdje je bek Timberwolvesa obranio titulu iz 2015. godine, no ovaj put od tog revanša nema ništa.   Naime, izvori javljaju kako je LeVine odbio poziv za nastup na ovogodišnjem natjecanju čine neće probati osvojiti titulu najboljeg dunkera treći put zaredom. Igrači koji su dva puta uzastopno osvajali naslov su: Michael Jordan, Nate Robinson, podmenuti LeVine te Jason Richardson koji je pokušao i treći put obraniti naslov, ali bezuspješno.

Kada je Gordon u pitanju, vijesti s Floride su pozitivne te ćemo i drugu godinu zaredom gledati magiju Gordona na dunk contestu.

Što se tiče ostalih natjecatelja spominju se imena Glenna Robinsona III, koji je prihvatio nastup, rookie Phoenix Sunsa Derrick Jones Jr. je dobio poziv dok je četvrto mjesto još uvijek otvoreno s obzirom na to da je Celtic Jaylen Brown odbio pozivnicu za učešće.

Slam Dunk Contest se održava od 1984. godine u sklopu All-Star vikenda, a održava se točnije u subotu kao dio NBA All-Star Saturday night događaja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE