Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Aaron Gray: Bullsi mi nisu dali prilike

Prije nekoliko dana veteran Devin Brown pojaèao je redove Bikova iz Chicaga, a drugim smjerom otišao je manje poznati košarkaš, Aaron Gray.

Aaron Gray je pohaðao sveuèilište Pittsburgh, a prije dvije godine na NBA draftu kao 48. igraèa izbrali su ga èelnici Bullsa. Taj 213 centimetara visoki košarkaš nije se vidio u planovima Vinnya Del Negra, u prosjeku je igrao nešto više od 6 minuta. “Definitivno je bolje. Osjeæam da æu imati priliku. Morati æu se truditi da bih zaradio minutažu, ali osjeæam da se ovdje borim za nešto.” rekao je Gray

Gray nije dobivao priliku ni kada su nositelji igre bili odsutni, kao naprimjer kada Joakim Noah nije igrao protiv Rocketsa. Del Negro je i tada poštedio Graya koji je veæi dio utakmice presjedio na klupi.

“U Bullsima nije bilo prilike ni u kom sluèaju. To su mi pokazali u utakmici protiv Houstona.” Gray je u poèetku sezone zadobio frakturu lijevog koljena i tako je u ovoj sezoni odigrao svega 8 utakmica, a najèešæe su to bile tzv: garbage time prilike.

“Još se borim sa svojom kondicijom i moram se vratiti u 100 postotnu formu,” rekao je. “Ali posljednjih tjedana se osjeæam odlièno i to æe, nadam se, koristiti Hornetsima, a ne Bullsima.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE