Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Adam Silver: Nema promjena oko Hack-a-Shaq taktike

Vjerojatno ne postoji fan NBA lige koji se nije upoznao s terminom Hack-a–player, taktikom koja je bez sumnje svoj vrhunac dostigla u ovogodišnjem 70. izdanju NBA lige. Mnogi su davali svoje komentare na pomenutu taktiku, ali zna se čija je zadnja po tome pitanju.

Naime, komesar NBA lige Adam Silver nedavno je kazao svoj stav i mišljenje vezano za ovu taktiku, ali tijekom All Star vikenda u Torontu ponudio je i neko rješenje problema oko hakiranja loših izvođača slobodnih bacanja.

„Neće biti nekih drastičnih promjena. Više nego ikada potrebna je promjena vezana za Hack–a-player taktiku, samo nismo sigurni koju promjenu da uvedemo“, rekao je Silver dodavši:

„Spomenuo bih jednu interesantnu stvar. Još uvijek ne postoji jasan konsenzus oko promjeni ovog pravila, ali mogu Vam reći da ćemo razgovarati s vlasnicima momčadi te ćemo predložiti da namjerno skakanje na leđa protivnika prilikom hakiranja biti rezultirano namjernim prekršajem“.

Mišljenja su podijeljena u vezi ove taktike, što će biti odlučeno vidjet ćemo. Možda se nešto i odluči do kraja All Star pauze koja završava 18. veljače.

Latest Posts

NE PROPUSTITE