Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Adam Silver oštro osudio odmaranje igrača

Prašina oko subotnjeg odmaranja glavnih igrača Cleveland Cavaliersa i dalje se ne spušta.

Prisjetimo se, trener Cavsa Tyronn Lue odlučio je odmarati trojicu svojih glavnih zvijezda, LeBrona Jamesa, Kyrieja Irvinga i Kevina Lovea na subotnjem gostovanju kod Los Angeles Clippersa, u kojem su domaćini glatko slavili.

Sukob tih dvaju momčadi najavljivan je kao jedan od najzanimljivijih susreta tjedna te je dobio subotnji udarni termin na američkim televizijama, a nakon što su gledatelji na tribinama i ispred malih ekrana ostali uskraćeni za zabavu kakvu su očekivali, mnoga poznata košarkaška lica usprotivila su se bezrazložnom odmaranju glavnih NBA zvijezda.

Svoj stav iznio je i komesar NBA lige, Adam Silver, koji nije zadovoljan takvim načinom vođenja momčadi:

To je jako velik problem za našu ligu“, jasno je, svim momčadima, poručio Silver, alfa i omega najbolje košarkaške lige na svijetu.

Nadodao je kako će odmaranje igrača biti glavna tema sljedećeg sastanka glavnog vijeća NBA lige, koji je na rasporedu 6. travnja u New Yorku te naglasio kako bi svaka ekipa trebala unaprijed javiti NBA-u, protivniku i medijima ako neki igrač neće nastupiti u određenoj utakmici. Također je upozorio da će u suprotnom ekipa biti kažnjena na za to odgovarajuć način.

Latest Posts

NE PROPUSTITE