Saturday, September 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

Adam Silver se osvrnuo na slučaj Blakea Griffina

Kao što je već svima opće poznato, krilni centar Los Angeles Clippersa Blake Griffin, zadobio je ozljedu šake iz bizarnog razloga. Naime, 23. siječnja Griffin je udario člana osoblja zaduženog za opremu, Matiasa Testija, te bi uskoro istrazi trebao doći kraj, tvrdi povjerenik NBA lige Adam Silver.

Griffin će sasvim sigurno biti kažnjen za takvo ponašanje, na što se osvrnuo i Silver.

” Rekao bih da je sa stajališta lige, da je to zadnja stvar koju želite vidjeti da se događa. I bilo da je to u NBA ligi ili u nekoj drugoj industriji, možete imati slučaj gdje jedan zaposlenik udari drugog zaposlenika. To je užasna stvar i Blake je svjestan toga. Ali u isto vrijeme, znam da je svjestan da postoje posljedice njegovih postupaka.” izjavio je Silver.

Griffin je također svjestan što je napravio, te izjavio sljedeće: “Situacija među prijateljima je eskalirala i meni je žao kako sam se ponio prema osobi do koje mi je stalo. Želim se ispričati cijeloj organizaciji, mojim suigračima i svim navijačima zbog ovog incidenta.”

Griffin je zbog ovog ne promišljenog postupka “zaradio” operaciju šake, koja će ga dodatno udaljiti s parketa na 4-6 tjedana, kako tvrde liječnici Los Angeles Clippersa.

Griffin je ove sezone ostvario sljedeće brojke u prosjeku: 23.2 poena, 8.7 skokova, 5 dodavanja, 51 FG%, za nešto manje od 35 minuta provedenih na parketu.

Iako im fali ovaj All-Star igrač, Los Angeles Clippersi su na omjeru 32-17, što im trenutno donosi 4. mjesto Zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE