Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Adams sebe krivi za probleme Thundera

Oklahoma City Thunder, jedna od potencijalnih osvajača titule ove sezone, izuzetno je loše počela sezonu. Thunderi su u 16 odigranih utakmica na samo sedam pobjeda, iako su ovog ljeta u svoje redove doveli dva all-staraPaula Georgea i Carmela Anthonya. 

Jedna od većih boljki Thunderima je nemogućnost da završe utakmicu na pravi način. Na pitanje što misli o mučenju svoje momčadi u clutch trenucima utakmice, Steven Adams izjavio je:

“Iskreno, uglavnom je problem u meni jer se napad mora izvršiti pravilno. Zeznuo sam više puta u napadu tako što nisam dobro koristio prostor. Svi imaju svoj dio krivice u ovoj neprilici. Lako je uočiti da je selekcija šuta bila loša, ali ja šuterima nisam oslobodio prostor da pucaju kako treba”,  rekao je ESPN-u.

Nakon što je propustio tri zadnje utakmice (povreda desnog lista), 22-godišnji Novozelanđanin večeras se vraća na parket, i to protiv izravnih konkurenata za prvo mjesto Zapada. Dakari Johnson se tako vraća na klupu, a mjesto startnog centra će opet pripasti mladom Adamsu.

Adams ove sezone igra 30,6 minuta po utakmici te prosječno bilježi 12,8 poena, 7,9 skokova i 1,1 asistenciju po utakmici uz odličan postotak šuta od 67%.

 

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE