Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Adidas prezentirao nove NBA dresove

Adidas je juèer predstavio NBA Revolution 30, najlakši i tehnološki najnapredniji NBA dres, koji æe, naravno, obuhvatiti sve NBA ekipe. Predstavljanje je održano u najveæem svjetskom NBA Storeu, u njujorškoj Petoj aveniji. Nove dresove su prezentirali Dwight Howard, Wilson Chandler, Toney Douglas, Brook Lopez i Jordan Farmar.

Dizajnirani i razvijeni od strane Adidasa, novi dresovi su prava mala revolucija koja æe zasigurno poboljšati razinu košarke. Novi dresovi su 30 posto lakši, i suše se dva puta brže nego prijašnji NBA dresovi, i sve u svrhu da igraèi održe svježinu.

“Adidasov primarni cilj je da sportaše uèinimo snažnijim, lakšim, i bržim, bez obzira na uvjete ili važnost utakmice. Novi NBA Revolution 30 dresovi su najbolje od našeg dizajna i tehnologije, pa smo uvjereni da smo napravili najnapredniji košarkaški dres ikada. Kao službeni partneri NBA, u stalnom smo kontaktu sa ligom, kako bi nam pomogli da najbolje košarkaše svijeta uèinimo korak bržima i inè skoènijima“, rekao je Lawrence Norman, Adidasov potpredsjednik globalne košarke.

Nove uniforme su napravljene sa 60 posto recikliranog materijala, sa Adidasovim CLIMACOOL i Formotion tehnologijama, za bolje performanse igraèa. A igraèi su, po svemu sudeæi, jako zadovoljni.

“Novi dresovi su najudobniji u kojima sam igrao! Kada sam na terenu, fokusiram se samo na igru, i ne želim se brinuti oko drugih stvari. Visok sam igraè, i kao takav, uvijek mi treba poletnosti, koju æe mi ovaj dres zasigurno dati”, rekao je Dwight Howard, centar Orlando Magica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE