Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Agent: Iverson æe se vratiti košarci iduæe sezone

Allen Iverson, 35-godišnji košarkaš Philadelphije, veæ je neko vrijeme na zalazu velike NBA karijere koju je zapoèeo kao prvi izbor drafta 1996. godine.

U Philadelphiju se Iverson vratio krajem prošle kalendarske godine, nakon potpuno neuspješnog perioda igranja u Detroitu i Memphisu. No, nakon fantastiènih deset ranijih godina u Sixersima, kada je izmeðu ostaloga 2001. godine proglašen za MVP-a (najkorisniji igraè sezone), prošle je sezone Iverson bio daleko od nekadašnjih sjajnih statistièkih brojki.

Ozljede su mu dopustile igranje samo do kraja veljaèe, no istovremeno se Iverson sukobljavao s mnogim drugim osobnim, problemima. Razveo se od supruge s kojom je u braku bio osam i pol godina, a u posljednje vrijeme ga je deprimirala i èinjenica da mu je jedna kæerka (od petoro djece koliko ima) teže bolesna.

Isto tako, mnogi su izvori navodili da Iverson ima velikih problema s alkoholom, zbog èega je njegova košarka takoðer doživjela nagli pad.

No, njegov osobni agent Gary Moore, izjavio je da se Iverson priprema prilièno ozbiljno za novu NBA sezonu. Navodno je “u treningu”, a u pozitivnom je raspoloženju i zbog èinjenice da mu je kæer trenutaèno u mnogo boljoj zdravstvenoj situaciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE