Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ainge: Èinimo sve kako bi osvojili prsten

Glavni menadžer Boston Celticsa Danny Ainge èinio se zbunjen kada je juèer èuo glasine da Celticsi pokušavaju zamijeniti Raya Allena.

Ainge se nasmijao na nekoliko glasina i pokušao je shvatiti kako se neke od njih nastavljaju širiti, iako su ih obje strane opovrgnule.

“Èinimo sve što možemo kako bi osvojili naslov ove sezone,” kaže Ainge. “Neæemo uèiniti nikakav potez koji bi nam pokvario šanse. Nije upitno da trebamo igrati bolje, ali neæemo panièariti.

Igraèi Celticsa ne izgledaju samouvjereno nakon što su nedavno izgubili od kvalitetnih momèadi nakon što su imali vodstvo, ali isto tako ove sezone nisu imali sve igraèe na raspolaganju. Ako izuzmemo moguæe ozlijede, momèad bi mogla biti kompletna ako se, prema nadanjima Celticsa, Marquis Daniels vrati sljedeæeg tjedna nakon oporavka od operacije lijevog palca.

Celticsi istražuju ponudu na tržištu kako bi vidjeli tko bi mogao biti dostupan prije krajnjeg roka za zamjene, 18. veljaèe. Imaju jedno slobodno mjesto na rosteru i èekaju hoæe li možda neki igraè biti otkupljen ili slobodan za zamjene.

Prema jednom protivnièkom menadžeru koji je nedavno razgovarao sa Celticsima, “prilièno sam uvjeren da æe gledati na mnogo stvari prije ljeta, ali za sada Danny ne želi uèiniti ništa što ih neæe odmah poboljšati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE