Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Al Harrington: Volim svoju momèad

Krilo New York Knicksa, Al Harrington, u kraæem intervjuu je iznio svoje mišljenje o 2010. godini i svoje zadovoljstvo što je u klubu u kojem je želio biti.

Mnogi æe ljudi reæi da osmijeh ne silazi s tvoga lica odkad si došao u Knickse.
Volim svoju momèad. Volim svoje suigraèe. Volim svog trenera. To je izvrsna situacija za mene. Puno puta u ligi, kad momèadi znaju i kad iziðe u javnost gdje želiš iæi, to se nikad ne dogodi. Pa se osjeæam blagoslovljenim, zato jer su Warriorsi znali da je ovo prvo mjesto gdje bih želio otiæi.

Zašto ti ovaj trade toliko odgovara?
Napad je savršen za igraèa koji je svestran. Mogu se samo fokusirati na one stvari u kojima sam dobar. Možda nisam dobar u svemu, ali sam dobar u puno toga. Jednostavno mi to odgovara.

Stoga pretpostavljamo da æeš reæi da je igrati za Mike D’Antonia bolje nego što si oèekivao?

On je najpozitivnija osoba kod koje sam bio što se tièe trenera. On zna kako držati vašu igru dobrom, i kako saèuvati vaše samopuzdanje. Ta sloboda može pomoæi puno igraèu.

Prosjeèno si ubacivao 25 poena i bilježio 8 skokova kao Knick. Možeš li nastaviti tako?

Mislim da to neæe uopæe biti teško. Osjeæam se kao da stvari koje èinim, momèad æe me tražiti da ih nastavim raditi. Nisam znao da æe biti ovako dobro, ali sam se pripremao za ovo. Izrastao sam uz Reggie Millera u Indiani. On je jedan od onih koji vas èine da zadnji napustite dvoranu. I još uvijek je zadnji napuštam.

Koliko je teško ignorirati prièe o LeBronu i ljetu 2010., zato jer sam siguran da æeš htjeti ostati s ovom ekipom? Jesi li zabrinut da æe provesti èistke u klubu nakon sljedeæe sezone?

Ostat æu. Nisam oko toga zabrinut. Napravit æu što moram napravit. Kao što govorim, ne mogu igrati dvojica protiv petorice. Trebaš momèad i ne možeš dovesti tri igraèa sa ulice i oèekivati pobjedu. To se neæe dogoditi.

To i nije opcija ove godine. Možda se to dogodi sljedeæe godine kada svima istièu ugovori. Kada imaš 10 igraèa koji igraju za svoj novi ugovor, svi æe igrati najbolje što mogu. Ali to je tako daleko.

Latest Posts

NE PROPUSTITE