Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Al Horford bi želio ostati u Atlanti

Atlanta Hawksi ispali su iz doigravanja u drugoj rundi doigravanja protiv Cleveland Cavaliersa (4:0), što je značilo početak ljeta u kojem će Al Horford biti slobodan igrač.

Horford će biti jedan od traženijih igrača u NBA ligi, a Hawksi će moći ponuditi najviše novaca i moći će ponuditi jednu sezonu više u ugovoru nego bilo koja druga momčad.

Ne mislim o tome“, rekao je Horford. „Imali smo težak poraz, a glavni cilj mi je sastati se s ekipom i trenerima zadnji put (za ovu sezonu), i naći rješenje za kako postati bolja momčad.“

Puno mi znači“, rekao je Horford o Atlanti. „Smjestio sam se s obitelji ovdje. Svi živimo ovdje. Ovdje smo i ljeti. Cijelu godinu živimo ovdje. Veoma sam zahvalan svim ljudima iz Atlante. Primili su me dobro od prvog dana, iako sam bio Gator (Florida Gators njegova sveučilišna momčad). Zavoljeli su me. Stvarno volim ovaj grad.

Horford je odigrao sve utakmice regularnog dijela sezone, te ostvario sljedeće brojke: 15,2 poena, 7,3 skokova, 3,2 dodavanja, 1,5 blokadu, 51 FG%, za 32 minute provedene na parketu.

Horford je izabran od strane Hawksa kao treći pick prve runde 2007. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE