Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Horford najzaslužniji za pobjedu nad Spursima

Sinoæ je u NBA ligi odigrano sedam utakmica, uz dvije gostujuæe pobjede igraèa Rocketsa i Kingsa.

Hawksi su na domaæem terenu ostvarili pobjedu nad Spursima nakon produžetaka. Regularni dio utakmice završio je rezultatom 105:105. 50-ak sekundi prije kraja Al Horford je izjednaèio rezultat i svojoj ekipi osigurao produžetak.  S druge strane šut Ginobilia je bio prekratak, a Johnson promašuje oba svoja otvorena šuta. Najzaslužniji za pobjedu Hawksa bio je Al Horford koji je u produžetku od 14 koševa Hawksa ubacio njih šest, utakmicu je završio sa 22 koša i 18 skokova. Marvin Williams je ubacio 26 koševa uz 9 skokova, a Joe Johnson 20 koševa uz 13 asistencija. Spurse su predvodili Manu Ginobili sa 38 koševa i 6 asistencija i Tim Duncan sa 29 koševa i 13 skokova.

Nakon utakmice trener Spursa Greg Popovich je izjavio: “Bila je ova jako dobra utakmica, obje ekipe su odigrale najbolje što su mogle. Ovo nam je tek treæi poraz u 12 odigranih utakmica koje igramo bez ozlijeðenog Parkera.”

Cavsi su ostvarili uvjerljivu domaæu pobjedu protiv Pistonsa. Vodili su tokom cijele utakmice i nisu dopustili gostima da im se eventualno približe i ugroze pobjedu. U psoljednjoj èetvrtini su odmarali veæinu kljuènih igraèa, a najbolje je pruženu minutažu iskoristio Leon Powe koji je za 21 minutu provedenu na terenu ubacio 16 koševa uz 7 skokova. LeBron James je ubacio za njega skromnih 15 koševa uz 7 asistencija. Pistonse je predvodio Jason Maxiell sa 16 koševa i 9 skokova.

Nakon utakmice trener Cavsa Mike Brown je izjavio: “Jako sam zadovoljan igrom Powea, na najbolji naèin je iskoristio minutažu i u slijedeæim utakmicama možemo raèunati na njega.”

Rezultati:

New York Knicks – Houston Rockets 112:116
Indiana Pacers – Oklahoma City Thunder 121:101
Los Angeles Clippers – Sacramento Kings 89:102
Atlanta Hawks – San Antonio Spurs 119:114 (p)
Cleveland Cavaliers – Detroit Pistons 104:79
Los Angeles Lakers – Washington Wizards 99:92
Phoenix Suns – Portland Trail Blazers 93:87

Latest Posts

NE PROPUSTITE