Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Al Horford ozlijeđen, propušta više mjeseci?

Nastavlja se prokletstvo ovogodišnje sezone, centar Al Horford pridružio se nekolicini zvijezda na rehabilitaciji. Najbolji igrač Atlanta Hawksa napustio je teren tijekom prvog produžetka u utakmici protiv Cleveland Cavaliersa i nije se vratio. Kasnije je magnetskom rezonancom utvrđeno da je Horford pretrpio rupturu desnog pektoralnog mišića.

Ne zna se točno trajanje oporavka, no Horford je istu ozljedu doživio i 2012. godine, te je tad izbivao s terena četiri mjeseca, što bi moglo značiti da je ova sezona za njega izgubljena.

Horford je putem Twittera izjavio: “Ova ozljeda je prepreka, ali potrudit ću se da se vratim što fokusiraniji i bolji.” Generalni menadžer Hawksa, Danny Ferry, izjavio je da su ozljede nažalost dio igre: “Radit ćemo s Alom i marljivo tražiti najbolje rješenje. Ozljede su dio NBA izazova.”

Veliki je ovo udarac za Hawkse, trenutno se nalaze na trećem mjestu Istoka s omjerom 16-13 i igraju puno bolje od očekivanog, no teško je očekivati nastavak dobre forme bez glavne prijetnje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE