Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Al Jefferson odlazi u Charlotte Bobcatse

Sada već bivši centar Utah Jazz, Al Jefferson odlučio je na promjenu sredine te se očekuje da od sljedeće sezone zaigra za Charlotte Bobcatse, jednu od najslabijih NBA momčadi zadnjih godina.

Jefferson je završetkom sezone postao slobodan igrač te je primio brojne ponude zainteresiranih ekipa, a izgleda da je odlučio pristati na najunosniju. Bobcatsi su mu ponudili 41 milijun dolara za sljedeće tri sezone, a očekuje se da Jefferson stavi svoj potpis na ugovor 10. srpnja.

Kako bi oslobodili prostor pod salary capom za potpisivanje Jeffersona čelnici Bobcatsa će iskoristiti mogućnost amnestije jednog ugovora, što do sada nisu iskoristili. Sada je dobra prilika za to te će se riješiti ugovora Tyrusa Thomasa, koji vrijedi još dvije godine, s oko 9 milijuna godišnje plaće.

Jefferson će dolaskom u Bobcatse postati prvo ime mlade momčadi koja bi s vremenom trebala igrati sve bolje i bolje. Prošle je sezone centar Jazza prosječno postizao 17,8 poena i 9,2 skoka, a u Charlotti možemo očekivati i bolje brojke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE