Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Aldridge: Da su Roy i Oden zdravi, ne bih igrao u Portlandu

Trenutno najveæa zvijezda Portland Trail Blazersa i njihov jedini All-Star igraè LaMarcus Aldridge vjeruje da ne bi igrao za Portland da Brandon Roy nije imao problema s koljenima te da je Greg Oden ostao zdrav.

“Vjerojatno bih potpisao za neki drugi klub da nije bilo problema s Royem i Odenom”, izjavio je Aldridge tijekom All-Star vikenda. “Samo razmislite o tome. Ja sam bio zadnji na listi od nas trojice, oni bi dobili maksimalne ugovore pa meni ne bi dali moj vrijedan 62,5 milijuna dolara za 5 godina. Ponudili su mi ugovor samo zato što sam ja bio jedini koji je mogao prijetiti pod košem u timu. Da su imali Grega, ja ne bih igrao ovako kako sad igram i otišao bih u neki drugi klub. Stalno razmišljam o tome. Ja ne bih zapravo ni bio ovdje da se Greg nije ozlijedio.”

Roy, Oden i Aldridge su odigrali samo 76 utakmica zajedno. Imali su 51 pobjedu i 25 poraza.

“Greg, Brandon i ja. Sjeæam se da sam imao viziju da smo nas trojica zajedno na terenu i to je bilo veoma posebno. Osjeæao sam se kao da smo opet mladi. Kao da imamo vremena napraviti rezultate i sagraditi pravu momèad. Imali smo toliko vremena da poradimo na svojoj igri i postanemo bolji. Vidio sam nas trojicu kako imamo nekoliko prstena. Ili barem jedan. Ali to se nikad nije dogodilo”, isprièao je Aldridge.

Trener ekipe Nate McMillan ranije je rekao Aldridgeu da bi on bio najbolji u “Velikoj trojci” Portlanda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE