Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Evans mijenja Shumperta, Rondo vjerojatno Johnsona

NBA All-Star vikend u Orlandu samo je nekoliko dana udaljen, a kako to uvijek biva, nekoliko igraèa je ozljeðeno te su im pronaðene zamjene za nastup. Iman Shumpert neæe sudjelovati na natjecanju u zakucavanju, dok Joe Johnson neæe biti sudionik All-Star utakmice najveæih NBA zvijezda današnjice. Tiago Splitter propustit æe utakmicu mladih, nadolazeæih zvijezda lige, takoðer zbog ozljede.

Bek New York Knicksa, Iman Shumpert ozljedio je koljeno i zbog toga propustio prošlu utakmicu protiv Netsa, a bit æe van terena još neko vrijeme. Neæe nastupiti ni na natjecanju u zakucavanje, te je odreðeno da æe ga zamijeniti krilo Utah Jazza, Jeremy Evans.

Evans je 24-godišnjak koji igra svoju drugu NBA sezonu u dresu Jazza. Minutaža mu ove sezone nije velika, tek 5,6 minuta po utakmici, ali svejedno je uspio dokazati da može atraktivno zakucati te je zaslužio poziv na najtraktivnije natjecanje drugog dana vikenda.

Joe Johnson, kao i Shumpert, ima problema s koljenom i sigurno æe propustiti iduæe dvije utakmice Hawksa, a samim time i All-Star utakmicu. Danas je objavljeno da on neæe igrati na All-Staru tako da još nije odabrana njegova zamjena, ali prema prvim informacijama zamijenit æe ga razigravaè Boston Celticsa, Rajon Rondo.

Rondo ove sezone ima veæu ulogu u napadu Celticsa, tako da je i njegov prosjek koševa po utakmici ove sezone (14,8) najveæi u njegovoj karijeri. Postiže još i 9,5 asistencija i 4,9 skoka po utakmici, tako da bi njegov poziv na All-Star bio opravdan (iako ima igraèa koji taj poziv možda i više zaslužuju, recimo Josh Smith, op.a.).

Centar San Antonio Spursa, Tiago Splitter, neæe biti u moguænosti sudjelovati na Rising Stars utakmici, odnosno utakmici izmeðu ekipa sastavljenih od igraèa prve i druge godine u NBA ligi. On je trebao igrati za ekipu koju je birao Charles Barkley, ali zamijenit æe ga Derrick Favors, Evansov suigraè u Utah.

Latest Posts

NE PROPUSTITE