Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

All Star: Wade MVP, pobjeda Istoka

Sinoæ je u NBA ligi odigrana tradicionalna All Star utakmica izmeðu Istoka i Zapada. Utakmica je odigrana u Arlingtonu na stadionu  Dallas Cowboysa pred 108 713 gledatelja. Bila je to rekordna posjeæenost jedne košarkaške utakmice. Za momèad Istoka nije nastupio  Allen Iverson, a za Zapad Kobe Bryant, Chris Paul i Brandon Roy.

Na kraju su slavili igraèi Istoka, rezultatom 141-139, pobjedu im je donio pet sekundi prije kraja igraè Raptorsa, Chris Bosh koji je bio precizan sa linije slobodnih bacanja. S druge strane šut za tricu Carmela Anthonya sa zvukom sirene bio je prekratak.

Playmaker Miami Heata Dwyane Wade proglašen je za najkorisnijeg igraèa susreta (MVP). Bio je to njegov prvi MVP naslov u šestoj All Star utakmici. Ubacio je 28 koševa, šut iz igre 12-16, uz 6 skokova i 11 asistencija.

Najefikasniji u redovima Istoka uz Wadea bili su Lebron James sa 25 koševa, 5 skokova i 6 asistencija, te Chris Bosh sa 23 koša i 10 skokova. Zapad su predvodili Dirk Nowitzki sa 22 koša, 4 skoka i 2 asistencija te Carmelo Anthony sa 27 koševa i 10 skokova.

Slijedeæa All Star utakmica odigrat æe se u Staples Centru u Los Angelesu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE