Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star natjecanje u zakucavanju bez velikih zvijezda

Danas su objavljeni igraèi koji æe se natjecati za titulu kralja zakucavanja tijekom All-Star vikenda koji zapoèinje za osam dana. Vidljiva je namjera NBA lige da svijetla pozornice uperi na mlade i manje poznate igraèe, jer velikih zvijezda na natjecanju neæe biti.

Iman Shumpert, Derrick Williams, Paul George i Chase Budinger borit æe se za nasljednika Blakea Griffina kao najatraktivnijeg zakucavaèa lige. Sve su to mladi i atraktivni igraèi koji æe zasigurno priuštiti veliki show, ali ipak nedostaje neka velika zvijezda koja bi natjecanju dala dodatnu draž.

Shumpert (Knicks) i Williams (Timberwolves) su rookie igraèi i bit æe ovo veliko iskustvo za njih. Obojica su tijekom sezone pokazali da mogu svojim potezima diæi publiku na noge i sada æe to morati ponoviti. Niti ostala dvojica nisu puno iskusniji, Paul George trenutno je u svojoj drugoj NBA sezoni u Indiani, a Houstonov Budinger u treæoj.

NBA liga okrenula se mladim igraèima i još jednom pokazala kako su prošla vremena kada su najveæe zvijezde lige okušale svoje umijeæe u ovakvim natjecanjima. Osim orijentacije na mlade igraèe, uvedene su promjene i u naèinu glasovanja, tako da æe ove godine o pobjedniku odluèivati samo navijaèi, koji æe moæi glasovati putem službene internetske stranice lige, nba.com, putem društvene mreže Twitter te putem SMS poruka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE