Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Natjecanje u zakucavanju ponovno bez velikih zvijezda

Sinoć su prije početka utakmice između Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa objavljeni igrači koji će nastupati na natjecanju u zakucavanju tijekom All-Star vikend koji započinje 15. veljače u Houstonu. Ponovno je izbor pao na mlade i atraktivne igrače, ali i ponovno neće biti najvećih zvijezda NBA lige.

Zakucavači će na svoj red doći 16. veljače, dan prije odigravanja završnog susreta All-Star vikenda između najvećih zvijezda NBA lige današnjice. Došlo je do manjih promjena u načinu odigravanja natjecanja, tako da je pozvano 6 igrača na natjecanje u zakucavanje, koji su podijeljeni u dvije “ekipe” – Istok i Zapad.

Za Zapad će nastupiti igrač Utah Jazza Jeremy Evans, prošlogodišnji pobjednik natjecanja, bek L.A. Clippersa Eric Bledsoe i krilni centar Denver Nuggetsa Kenneth Faried. U drugoj ekipi suprotstavit će im se Gerald Green, igrač Indiana Pacersa, Terrence Ross, rookie Toronto Raptorsa i James White, 30-godišnjak koji je najpoznatiji po svojim “letačkim” sposobnostima i kojeg mnogi vide kao favorita natjecanja.

Natjecanje će se održati u dvije runde. U prvoj rundi svaki će igrač izvesti dva zakucavanja. Nakon toga će po jedan igrač, s najviše bodova, iz svake ekipe proći u drugu, finalnu, rundu gdje će svaki izvesti još dva zakucavanja i odredit će se pobjednik natjecanja. U prvoj rundi bodove za zakucavanja dijelit će žiri od pet osoba, dok će u drugoj rundi vrijediti samo glasovi gledatelja, koji mogu glasati putem SMS-poruka, društvene mreže Twitter, mobilne aplikacije NBA All-Star ili putem službene internetske stranice lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE