Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Pierce protiv Allena

Kako nam se bliži All-Star vikend koji æe se ove godine održati u Los Angelesu postaju nam poznatiji i sudionici subotnjeg natjecanja u gaðanju trica.

Podsjetimo, titulu æe braniti kapetan Boston Celticsa Paul Pierce koji je prošle godine u Dallasu slavio s 20 ubaèaja ispred Stephena Curryja i Chaunceyja Billupsa u finalnoj rundi.

Popularni ‘The Truth neæe biti jedini igraè Celticsa u natjecanju, naime pridružit æe mu se najbolji tricaš lige i uskoro igraè s najviše pogoðenih trica u povijesti NBA lige, Ray Allen.

Na konferenciji za novinare nakon poraza od Dallas Mavericksa, Allen je odgovorio: Kako to mislite hoæu li se natjecati? Ja sam uvijek za bilo kakvo natjecanje, a pogotovo ako se radi o tricama. Što mislite hoæu li ikad prestati šutirati? Nikad.

Bek Orlando Magica J.J. Redick takoðer je izjavio želju za natjecanjem: Nikada nisam izgubio u gaðanju trica, rekao je Redick.

Iako je Redick javno iznio želju za natjecanjem teško da æe se izboriti za jedno od preostala èetiri mjesta. Kao glavni kandidati spominju se Denverov bekovski dvojac Chauncey Billups i Arron Afflalo, ovosezonsko otkriæe Miamija James Jones, MVP s 11 pogoðenih trica na utakmici novaka Daniel Gibson, razigravaè Hawksa Mike Bibby, te igraè koji predvodi ligu po postotku ubaèaja iza linije za tri poena sa 50,4 % uspješnosti, veteran Spursa Matt Bonner.

Koga æe se na natjecanju najviše pribojavati prošlogodišnji pobjednik Pierce objavio je putem Twittera: Mislim da sam pogriješio kad sam pitao Raya hoæe li se natjecati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE