Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Poznati svi sudionici subotnjih natjecanja

All-Star vikend u Houstonu započinje 15. veljače i traje do 17., kada će na pozornicu najveće zvijezde NBA lige u međusobnom susretu. Dan prije te utakmice odigrat će se razna, već tradicionalna, natjecanja – natjecanja u šutiranju, vještinama i zakucavanjima.

Subotnju večer otvorit će igrači razvojne lige u njihovoj All-Star utakmici, a tijekom poluvremena će se odigrati i natjecanje u zakucavanju za igrače iz razvojne lige.

Nekoliko sati nakon završetka ovog dvoboja započet će razna natjecanja koja su već dugi niz godina u sklopu NBA All-Star vikenda. Prvo će se odigrati natjecanje Sears Shooting Stars, u kojem sudjeluju četiri ekipe, a svaku ekipu čine jedan NBA igrač, jedna WNBA igračica i jedna legenda iz NBA lige.

“Team Harden” predvodit će tko drugi nego James Harden, uz njega će biti WNBA igračica Tina Thompson i legenda NBA lige Sam Cassell. Russell Westbrook, Maya Moore i Robert Horry činit će “Team Westbrook”. Oni će predstavljati boje Zapadne konferencije, a Istok će braniti “Team Bosh” i “Team Lopez”. Chris Bosh će u svojoj ekipi imati još Dominiquea Wilkinsa i Swin Cash, dok će uz Brooka Lopeza još šutirati Muggsy Bogues i Tamika Catchings.

Nakon ovih timskih okršaja uslijedit će tri individualna natjecanja. Prvo će u natjecanju vještina pod nazivom Taco Bell Skills Challenge naslov pobjednika braniti Tony Parker iz San Antonio Spursa, a konkurenti će mu biti Jrue Holiday (76ers), Brandon Knight (Pistons), Damian Lillard (Blazers), Jeremy Lin (Rockets) i Jeff Teague (Hawks).

Sljedeće natjecanje će biti ono u šutiranju trica, gdje naslov neće moći braniti Kevin Love koji zbog ozljede šake neće nastupiti. Naslov najboljeg tricaša lige ponijet će jedan od sljedećih igrača: Paul George (Pacers), Kyrie Irving (Cavaliers), Ryan Anderson (Hornets), Matt Bonner (Spurs), Stephen Curry (Warriors) i Steve Novak (Knicks).

Na kraju dolazi i najatraktivniji dio, natjecanje u zakucavanju, gdje će svoje umijeće pokazati James White (Knicks), Gerald Green (Pacers), Jeremy Evans (Jazz), Kenneth Fared (Nuggets), Eric Bledsoe (Clippers) i Terrence Ross (Raptors). Više o ovom natjecanju možete pročitati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE