Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Prvog dana slavni i mlade zvijezde

Orlando æe u naredna tri dana biti središnja toèka svih dogaðanja u NBA ligi. Ondje se održava All-Star vikend, a prvoga dana æemo vidjeti mnoge slavne osobe na parketu, ali i utakmicu mladih i nadolazeæih NBA zvijezda.

Sprint All-Star Celebrity Game

Iako æe petak zapoèeti raznim dogaðajima kao što su intervjui s All-Star igraèima i objava igraèa koji æe biti uvršteni u Kuæu slavnih, prva utakmica koja æe biti odigrana na All-Star vikendu je ona izmeðu slavnih osoba iz svijeta zabave, u kojoj æe sudjelovati i neke legende NBA lige.

Ovo natjecanje uvedeno je 2004. godine u Los Angelesu i od tada pruža priliku navijaèima da se upoznaju s košarkaškim vještinama svojih omiljenih osoba iz svijeta zabave, prvenstveno glazbenika i glumaca, ali uvijek nastupi i pokoja bivša NBA zvijezda i WNBA igraèica, a tako æe biti i ove godine.

Sudionici utakmice iz svijeta zabave ove godine su Ne-Yo (R&B/pop), J. Cole (reper), Common (“Just Wright”), JB Smoove (“Curb Your Enthusiasm”), Vinny Guadagnino (“Jersey Shore”), Kevin Hart (“Laugh At My Pain”), Javier Colon (“The Voice”), Drew i Jonathan Scott (“Property Brothers”), Jesse Williams (“Grey’s Anatomy”), Doug Gottlieb (ESPN, “The Doug Gottlieb Show”) te NBA legende Mitch Richmond (6 puta NBA All-Star), Penny Hardaway (4 puta NBA All-Star) i Nick Anderson (NBA legenda) i jedna WNBA igraèica, Tamika Catchings (Indiana Fever).

Utakmica se po amerièkom vremenu igra u 19 sati, odnosno po srednjoeuropskom u 1 sat iza ponoæi, a uloge trenera ekipa pripale su Dwightu Howardu i Kevinu Durantu.

BBVA Rising Stars Challenge

Utakmica mladih zvijezda doživjet æe odreðene promjene ove sezone. Kao što smo veæ pisali, više neæe igrati igraèi prve godine protiv igraèa druge godine, nego æe u ekipama biti kombinirano i rookie i sophomore igraèi. Ovo je napravljeno s ciljem da se poveæa neizvjesnost i interes za ovu utakmicu.

Možemo spomenuti kako je ova utakmica uvedena na All-Star vikend 1994. godine, ali prvih pet godina igrali su samo rookie igraèi podijeljeni u dvije ekipe. Od 2000. godine igrali su rookie protiv sophomore igraèa, dok æemo od ove godine gledati kombinirane sastave.

Charles Barkley i Shaquille O’Neal odabrali su prošlog tjedna igraèe koji æe igrati u njihovim ekipama i bit æe zanimljivo vidjeti sve mlade zvijezde kako se bore za svoje mjesto pod blještavilom “velikih” reflektora.

Ova utakmica ima planirani poèetak u 3 sata nakon ponoæi, a ispod možete vidjeti rostere ekipa.

Team Shaq

Blake Griffin, LA Clippers
Jeremy Lin, NY Knicks
Ricky Rubio, Minnesota Timberwolves
Markieff Morris, Phoenix Suns
Kemba Walker, Charlotte Bobcats
Landry Fields, NY Knicks
Norris Cole, Miami Heat
Brandon Knight, Detroit Pistons
Tristan Thompson, Cleveland Cavaliers
Greg Monroe, Detroit Pistons

Team Chuck

Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers
DeMarcus Cousins, Sacramento Kings
Derrick Williams, Minnesota Timberwolves
Paul George, Indiana Pacers
MarShon Brooks, NJ Nets
John Wall, Washington Wizards
Derrick Favors, Utah Jazz
Evan Turner, Philadelphia 76ers
Gordon Hayward, Utah Jazz
Kawhi Leonard, San Antonio Spurs

Latest Posts

NE PROPUSTITE