Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

All Star: Razoèaran Tony Parker

Vodeæa ekipa lige San Antonio Spursi imati æe dva predstavnika na dolazeæem All-Star spektaklu, Manua Ginobilija i Tima Duncana. No, (ne)oèekivano na popisu nema i najboljeg francuskog košarkaša Tonyja Parkera.

Tony je juèer nakon objavljenih rezultata izrazio nezadovoljstvo, odnosno potvrdio da je razoèaran što nije pronašao mjesto meðu dodatnih sedam igraèa za klupi Zapada.

“Naravno da sam razoèaran, ali i svi koji su izabrani to su i zaslužili”, izjavio je 28-godišnji Parker.

Kada još nije bila poznata zamjena Yao Minga, a prema pravilima postoji moguænost da ga zamijeni bilo koji igraè (nije nužno da je centar), Tony je bez lažne skromnosti rekao da se nada kako æe zauzeti njegovo mjesto. Ali isto tako je dodao kako je važnije da se fokusira na svoju momèad kojoj mora pomoæi da upiše što više pobjeda.

Parker je tako danas vidio što se dogodilo, da je ‘njegovo’ mjesto ipak zauzeo Kevin Love i tako ostao bez All-Stara. Oèekivano ili ne, to mogu procijeniti svi ljubitelji NBA košarke, ali sigurno je kako bi i u drukèijoj odluci Sterna razoèaran bio Love.

Parker, koji je ove sezone na prosjeku od 17,3 poena, 6,7 asistencija i 1,3 ukradene lopte po susretu, zahvalio se i za podršku suigraèa koji su mu poruèili kako je zaslužio mjesto na All-Staru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE