Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Rondo i Durant mijenjaju Johnsona

Juèer smo pisali o promjenama u All-Star sastavima zbog ozljeda igraèa, a danas je donesena i odluka tko æe zamijeniti ozlijeðenog Joea Johnsona. Njegovo mjesto uzet æe Kevin Durant za natjecanju u tricama, a Rajon Rondo æe ga zamijeniti na All-Star utakmici.

Joe Johnson ozlijedio je koljeno i propustio noæašnju utakmicu protiv New York Knicksa, a sigurno neæe igrati ni u utakmici protiv Orlanda, koju Atlanta igra noæas, kao ni na All-Star utakmici. Hawksi su bez njega uvjerljivo poraženi od Knicksa 99:82.

Glasine su se obistinile te je razigravaè Boston Celticsa, Rajon Rondo pozvan da zamijeni Johnsona u All-Star utakmici najveæih NBA zvijezda današnjice, a kako je Johnson trebao nastupiti i na natjecanju u gaðanju trica, na tom natjecanju æe ga zamijeniti zvijezda Oklahome, Kevin Durant.

Durant æe se ondje suprotstaviti Mariju Chalmersu, Kevinu Loveu, Ryanu Andersonu, Jamesu Jonesu i Anthonyju Morrowu koji æe tijekom natjecanja nositi dres Dražena Petroviæa. Prošle godine Durant je takoðer sudjelovao na ovom natjecanju, ali nije se proslavio, pogodio je samo 6 šuteva i napustio natjecanje veæ u prvom krugu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE