Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

All-Star: Texas favorit u Haier Shooting Stars

Juèer su objavljene ekipe koje æe sudjelovati u Haier Shooting Stars natjecanju, koje se prvi puta održalo tijekom All-Star vikenda 2004. godine u Los Angelesu.

Ovogodišnji All-Star takoðer æe se održati u Los Angelesu, a u subotu, 19.2. snage u šutiranju æe odmjeriti ekipe Atlante, Chicaga, Los Angelesa i Texasa u natjecanju pod nazivom Haier Shooting Stars.

Podsjetimo, u ovom natjecanju svaka ekipa se sastoji od tri èlana. Jedan èlan je aktivni NBA igraè, jedan je slavna osoba iz povijesti pojedine ekipe, dok je treæi èlan jedna WNBA igraèica.

Prošle godine najbolji je bio Texas koji æe ove godine pokušati obraniti naslov, nešto što se još nije dogodilo u ovom natjecanju. Texas æe predvoditi Dirk Nowitzki a pridružit æe mu se i Kenny Smith, analitièar medijske kuæe TNT, te igraèica San Antonio Silver Starsa Roneeka Hodges.

Domaæu ekipu, ekipu Los Angelesa vodit æe krilni centar Lakersa Pau Gasol zajedno s legendom Lakersa Rickom Foxom te Tinom Thompson iz WNBA ekipe Los Angeles Sparks. Al Horford, centar Hawksa, bit æe predstavnik ekipe Atlante, a pridružit æe mu se još Coco Miller, igraèica Atlanta Dreama te Steve Smith, nekadašnji All-Star igraè Hawksa.

Ekipa Chicaga æe se pouzdati u vještine mladog Taja Gibsona, nešto starijeg Stevea Kerra, peterostrukog osvajaèa NBA prstena te u Catherine Kraayeveld, igraèicu ekipe Chicago Sky koja slovi za jednu od najboljih tricašica WNBA lige.

Natjecanje se odvija tako da na terenu postoji šest pozicija za šutiranje, pri èemu se mora pogoditi koš s jedne pozicije da bi se prešlo na sljedeæu. Svaka ekipa ima vremensko ogranièenje od dvije minute i pobjednik je ona ekipa koja u kraæem vremenu pogodi koš sa svih šest pozicija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE