Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Allen Iverson ponovno na tržištu

U ponedjeljak je Allen Iverson (34) raskinuo suradnju s NBA klubom Memphis Grizzliesima, no to ne znaèi i da je time zakoraèio prema mirovini.

Baš suprotno, Iverson i dalje ima namjere igrati košarku, a po moguænosti volio bi to èiniti veæ ove sezone, izjavio je njegov menadžer Gary Moore.

” U to da želi nastaviti nitko ne bi trebao sumnjati. Trenirat æe svaki dan dok se netko ne javi” kazao je Moore za èijeg bi agenta mogli angažirati u momèadi New York Knicksa.

“Vidjet æemo” na tu je temu rekao predsjednik Knicksa Donnie Walsh.

Grizzliesi su Iversonu 7. studenog dopustili da napusti klub kako bi riješio neke “privatne stvari”, a sada je njihova suradnja i definitivno okonèana. Podsjetimo, Iverson se u Memphisu žalio na ulogu igraèa s klupe, buduæi da u tri nastupa za tu momèad niti jednom nije bio èlan njene udarne petorke.

Inaèe, tijekom ljetnih mjeseci NBA klubovi se nisu otimali za Iversonove usluge. Javili su se tek LA Clippersi, ali i ubrzo odustali, pa je Iverson potpisao jednogodišnju suradnju s Memphisom vrijednu 3.1 milijun amerièkih dolara.

“New York bi bio izvrstan izbor za nastavak karijere, no ne želimo ishitreno išta kazivati” dodao je Moore ostavivši prostora i sljedeæoj opciji:

“Javi li se momèad koja ima izgleda za osvajanje naslova prvaka, Iversonu ne bi smetalno niti da ulazi s klupe.”

Kroz 889 utakmica NBA karijere zapoèete 1996. godine Iverson je startao u njih 877, te je prosjeèno ubacivao 27 poena uz 6.2 asistencije po veèeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE