Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Allen Iverson: Prolazim kroz teško razdoblje

Najkorisniji košarkaš NBA lige iz 2001. godine, Allen Iverson, ove se sezone neæe vratiti na parkete, a putem Twittera obratio se javnosti.

Tawanna Iverson, supruga nekad najkorisnijeg košarkaša NBA lige, zatražila je razvod nakon osam i pol godina dugog braka za koji je rekla da je”nepovratno razrušen“. Poznato je da traži skrbništvo nad petero djece, te alimentaciju èiji je iznos zasad nepoznat.

“Svi znate da moj život nije savršen. Prolazim trenutno kroz teško razdoblje u životu, ali siguran sam da nam je svima tako u jednom trenutku. Ipak, izdržat æu sve jer imam tvrdu i debelu kožu kao nosorog” poruèio je Iverson, koji je proteklih mjesec dana bio van parketa kako bi bio uz svoju bolesnu èetverogodišnju kæer Messiah, a potom je u dogovoru sa svojim klubom Philadelphiom saopæio da æe izbivati do kraja sezone.

U posljednje vrijeme pojavili su se i medijski napisi kako Iverson ima problema s alkoholizmom, što je dodatno pogodilo omalenog razigravaèa, prvog picka drafta 1996. godine.

“Iako sam navikao da ljudi o meni govore stvari koje nisu istinite, svejedno me to boli. Svim svojim navijaèima zahvaljujem na podršci i nadam se da æu prebroditi i ove posljednje prepreke u svom životu uz Božju pomoæ” dodao je Iverson, koji je ove sezone na prosjeku od 13.8 koševa u 28 odigranih utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE