Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Alvin Gentry i Tom Thibodeau glavni kandidati za trenersko mjesto Pelicansa

New Orleans Pelicansi su se nakon raskida suradnje s Montyjem Williamsom bacili u potragu za novim trenerom. Williams je inače Pelikane uveo u doigravanje gdje su u prvoj rundi pometeni od strane Golden State Warriorsa te je po mišljenju mnogih nepravedno otpušten. No što je tu je, te je na površinu već isplivalo par kandidata za posao.

Tako su već kontaktirani Jeff Van Gundy i bivši trener Thundera Scott Brooks, no kao favoriti su istaknuti Alvin Gentry i Tom Thibodeau. Gentry je trenutno član trenerskog osoblja Warriorsa, te su stoga Warriorsi morali dopustiti Pelicansima da s njime obave intervju. Taj razgovor se odvio još u ponedjeljak te je prema izvorima Gentry izuzetno zainteresiran za posao i smatra da je treniranje Anthonyja Davisa prilika koje se ne propušta i koja može definirati nečiju karijeru.

Neimenovani izvor je izjavio : „On je i više nego zainteresiran. Stvarno vjeruje da je ovo posao koji bi ga obilježio kao trenera. To je jednostavno jedan onih poslova za koji smatrate da je jednako dobar kao bilo koji drugi koji je trenutno dostupan.“

Odluku uprave Pelicansa ćemo zasigurno saznati uskoro, a zasada se čini da je zapošljavanje Gentryja skoro pa sigurno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE