Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Alvin Roberston uhiæen zbog seksualnog iskorištavanja djevojèice

Bivši NBA košarkaš Alvin Robertson (47), èetverostruki All-Star igraè, optužen je za seksualno iskorištavanje djeteta, trgovanje maloljetnim djetetom, te prisiljavanje djeteta na seks.

Nekadašnji bek-šuter San Antonija, Milwaukeeja, Detroita i Toronta je, prema optužnici, bio èlan bande koja je otela 14-godišnju djevojèicu iz San Antonija, te je prisiljavala na seks sa klijentima i na plesanje u striptiz klubu.

Djevojèica je uspjela pobjeæi navodnim otmièarima nakon èega je pokrenuta istraga. Optuženo je sedmero ljudi, meðu kojima je i Robertsonova djevojka, a nekadašnji je košarkaš jedini koji zasad nije uhiæen.

Robertson, osvajaè olimpijskog zlata 1984. godine, i ranije je imao velikih problema sa zakonom. U stanci izmeðu dviju NBA sezona, 1990. godine, proveo je mjesec dana u zatvoru jer je pretukao tadašnju suprugu. U kolovozu 1997. je priznao krivnju za zlostavljanje tadašnje djevojke zbog èega je osuðen na godinu dana zatvora. Ponovno je uhiæen u sijeènju 2007. u San Antoniju zbog obiteljskog nasilja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE