Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Amar’e: Howard je ofenzivno limitiran

Najbolji igraè New York Knicksa, Amar’e Stoudemire, je svojom izjavom napravio interesantan uvod u veèerašnji dvoboj njegovih Knicksa i Orlando Magica.

“Definitivno je atletski poseban igraè u reketu. Odlièan je defenzivac. No ofenzivno je pomalo limitiran, pa æemo to svakako pokušati iskoristiti”, prokomentirao je zvijezdu Magica Amar’e. Ipak, ove sezone je, nakon rada preko ljeta sa Hakeemom Olajuwonom, Dwight Howard pokazao odreðeni napredak ofenzivnom dijelu igre (21,0 koševa u prosjeku).

S druge strane, Amar’e je u Knicksima dominantan kao u najboljim sezonama u karijeri. Svojim prosjeènim uèinkom od 26,3 poena, 9,2 skoka 2,2 blokade je definitivno dokazao suprotno svim osporavateljima koji su tvrdili kako ne može igrati na vrhunskoj razini bez klasnog playa poput Stevea Nasha.

Zanimljivo je kako je uz njega novi play Knicksa, Raymond Felton, osjetno poboljšao svoju statistiku u odnosu na prošlu sezonu u Charlotte Bobcatsima i slovi zasad kao jedan od glavnih kandidata za nagradu za igraèa koji je najviše napredovao. Ne bi li se nakon ovoga netko mogao zapitati èini li zapravo Amar’e svoje razigravaèe boljima?

Latest Posts

NE PROPUSTITE