Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Amar’e Stoudemire frustriran minutažom

Nakon lošeg starta New York Knicksa i pet uzastopnih poraza na domaćem terenu, glavni akteri sastava javno su iznijeli nezadovoljstvo. Carmelo Anthony, J.R. Smith i trener Mike Woodson zabrinuti su zbog nedovoljnog zalaganja momčadi, a Amar’e Stoudemire zadnji je u nizu onih koji nisu zadovoljni kako stvari trenutno funkcioniraju. Stoudemirea za razliku od nabrojanih više muči osobna situacija i frustrirajuća limitirana minutaža.

Povratnik od još jedne operacije koljena, Amar’e na terenu provodi svega deset minuta i to limitira njegovu sposobnost da bude efikasan na terenu i pomogne ekipi kojoj je pomoć pod košem prijeko potrebna.

“Izgledam kao da sam zaboravio igrati, jer kada imate priliku na terenu provesti pet minuta teško je ući u pravi ritam. Dok se privikneš na ritam utakmice prođu tri minute i za dvije si vani. Kada promašim šut imam osjećaj kao da se ruši svijet oko mene jer su toliko velika očekivanja. Teško se nositi s time”, izjavio je Amar’e.

Stoudemire je predložio da ga se koristi na način na koji Spursi koriste Tima Duncana i volio bi igrati oko 20 do 25 minuta po utakmici i prosjediti one koje se igraju dan za dan. Trener je otvoren za prijedloge, ali isto tako svjestan činjenice kako su koljena jednog od glavnih igrača pod košem daleko od idealnog stanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE