Monday, October 3, 2022

ZADNJE OBJAVE

Američki mediji: Phil Jackson bi mogao preuzeti Netse?

Nedavno je legendarni trener u NBA ligi, 67-godišnji Phil Jackson, bio blizu povratka na košarkaške parkete, no “njegovi” Lakersi su u posljednji trenutak okrenuli ploču i angažirali Mikea D’Antonija.

- Advertisement -

Po izjavama koje je potom dao Jackson (čovjek koji je osvojio 11 NBA prstena) je bio pomalo razočaran što je tako završila moguća priča povratka u NBA ligu, odnosno, u Lakerse, ali već taj podatak je možda mogao otkriti da je Jackson spreman na nove izazove i novo treniranje.

Ovog se tjedna dogodila jedna smjena trenera u ligi. Avery Johnson tako više nije trener košarkaša Brooklyn Netsa, a otkaza ga je koštao negativan niz u koji je klub upao, budući su poraženi u deset od posljednjih 13 utakmica. Trenutačno Brooklyn ima omjer 15-14.

Uoči sezone se očekivalo da će Netsi biti jedna od najboljih momčadi Istočne konferencije, ali su problemi uslijedili tijekom prosinca, što se pogotovo dalo očitati na igri njihovog najboljeg igrača Derona Williamsa, koji je kažu američki mediji, forsirao ovu smjenu.

- Advertisement -

Trenutačno je trener Netsa nekadašnji Johnsonov pomoćnik P.J. Carlesimo, ali američki mediji navode da bi se vrlo lako mogla dogoditi velika senzacija, odnosno, dolazak Phila Jacksona u Brooklyn.

Navodno je Jackson preko svog glasnogovornika opovrgnuo ovakve navode, no počelo se šuškati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE