Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Američki mediji: Srbija može pobijediti Amerikance i osvojiti zlato u Kini

Iako Australija, Španjolska i Francuska mogu poraziti reprezentaciju Amerike na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kini, Srbija ima moćne zvijezde i dubinu te realno ima najveće šanse da porazi Sjedinjene Države, piše stranica Fadeaway World.

Predvodi ih NBA superzvijezda Nikola Jokić. Jokić je All-Star igrač i član All-NBA prve momčadi, bio je vođa svojih Denver Nuggetsa u doigravanju u prošloj NBA sezoni. Pored Jokića, Srbija ima i buduću NBA zvijezdu u Bogdanu Bogdanoviću. Bogdanović je jedan od ključnih igrača Sacramento Kingsa. Prošle sezone je bio na prosjeku od 15 poena uz 3,8 asistencija i 3,5 skoka po utakmici.

Miloš Tedosić, bivši razigravač LA Clippersa, izuzetan je igrač, koji će “hraniti” asistencijama suigrače. Pored toga, srpski tim ima i visokog centra Bobana Marjanovića. Bobi je sada igrač Dallasa nakon što je igrao posljednjih nekoliko godina u LA-u i Philadelphiji. Marjanović je velika fizička prednost za srpsku reprezentaciju, jer može dominirati u reketu, a tu je i još jedan odličan igrač, također NBA igrač, Nemanja Bjelica. Bjelica je u prošloj sezoni bio na prosjeku od 9,6 poena i  5,8 skokova po utakmici.

Kako američki mediji kažu, srpski tim je “četveroglavo čudovište” koje je prilično nezaustavljivo. Njihov roster prepun NBA igrača definitivno će predstavljati problem američkoj reprezentaciji, kojoj je otkazala većina igrača s početnog popisa. Zbog svog očitog talenta i dubine, oni su glatki favorit kada se govori o momčadi koja može pobijediti i izazvati Sjedinjene Države.

Latest Posts

NE PROPUSTITE