Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Amerika svladala ostatak svijeta u Rising Stars Challenge utakmici

Završen je prvi dan All Star vikenda u Torontu na kojem su odigrane utakmica celebrityja i ono što nas najviše zanima, utakmice igrača prve i druge godine koji su bili podijeljeni na Sjedinjene Američke Države i ostatak svijeta.

Ovo je druga godina da se susret održava u ovakvom formatu, prošle godine je slavila internacionalna ekipa, dok su sinoć mladi Amerikanci vratili uslugu pobjedom 157:154.

Kod poraženih istaknuli su se Andrew Wiggins (29 poena, 5 asistencija), Kristaps Porzingis (30 poena, 5 skokova, 4 asistencije), Emmanuel Mudiay (30 poena, 10 asistencija) i naš Mario Hezonja koji je za 23 minute zabio 19 poena, uhvatio 10 skokova i podijelio 7 asista. Bojan Bogdanović je susret završio sa 6 poena.

Kod pobjednika su četiri igrača prešla 20 poena; Zach LaVine (30 poena, 7 skokova, 4 asistencije), Jordan Clarkson (25 poena, 5 skokova, 5 asistencija), D’Angelo Russell (22 poena, 7 asistencija) i Devin Booker (23 poena).

MVP nagrada je zasluženo otišla u ruke Zachu LaVineu koji će se danas natjecati u zakucavanjima i braniti prošlogodišnju titulu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE