Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andre Drummond o All-Star nastupu

Gorostasni centar Detroit Pistonsa definitivno igra najbolju košarku svoje karijere u svojoj 4. sezoni u NBA-u. Svoje Pistonse je doveo do lijepog omjera od 26-24, koji zasad vodi u playoff, ostvarujući brojke od 17,3 poena, 15 skokova i 1,5 blokada po utakmici, dok mu je jedina boljka šut s linije slobodnog bacanja. Osim što uvjerljivo vodi ligu u skokovima po utakmici, po prvi put u karijeri je odabran da predstavlja ekipu Istoka na All-Star utakmici u Torontu.

Evo što  je Andre Drummond imao reći na tu temu:

Bio je to neodoljiv osjećaj  i jako sretan dan za mene. Sve otkad sam bio mali dječak, sanjao sam o igranju na All-Star utakmici. Bio sam dio All-Star vikenda i prve tri godine svoje karijere, ali doći do te nedjeljne utakmice, nema boljeg osjećaja.“

Kad je bio upitan da procjeni gdje se Pistonsi nalaze u odnosu na  granicu od 50 pobjeda, Drummond je rekao: „Krećemo se u pravom smjeru, osjećam kao da smo na pravom putu. Unatoč porazima koje smo doživjeli, počeli smo dolaziti na svoje. Ne možemo pobijediti baš svaku utakmicu, ali ne dozvoljavamo da nas porazi sputavaju niti da se nakupljaju“. Što se toga tiče Andre je u potpunosti u pravu s obzirom da su Pistonsi dopustili niz od 3 poraza samo 2 puta ove sezone, što je velik napredak s obzirom na niz od 13 poraza koji su prošle sezone dozvolili.

Na pitanje o tome što misli kako bi se nosio s nekima od većih i jačih igrača iz prošlosti Drummond je sarkastično odgovorio: „Definitivno ne bi igrao u ta vremena, to je bilo ipak malo grubo“. Poslije je nadodao: „Volio bi igrati s njima u to doba, oni su zapravo i započeli s tim fizičkim stilom igre, tako da sam ja spreman na ono što su oni započeli“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE