Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andre Drummond zadovoljan u Detroitu

U Motor-Cityju cvjetaju ruže kao da je sada sredina proljeća. Detroit je počeo fantastično, Andre Drummond ima brojeve da bi se vjerojatno i veliki Shaq postidio. 18.8 poena, 19.3 skokova, 1.9 ukradena lopta i 1.6 blokada uz 53% šuta iz igre, Drummond izgleda kao da je mnogo napredovao ovo ljeto.

To treba nagraditi velikim ugovorom, a to će se izgleda desiti naredno ljeto. Naime, njemu ove godine ističe rookie ugovor i mogao je do 2.11. da potpiše produžetak, ali odlučio je da spasi veliku količinu cap spacea svom timu i ugovor potpiše naredno ljeto. Trener Pistonsa Stan Van Gundy je za cijelu situaciju rekao: „Andre stvarno želi da pobjeđuje. Spasio nam je $13 milijuna u capu. On želi da mi i naš vlasnik Tom Gores imamo sve moguće resurse da gradimo ovu ekipu. On želi biti dio pobjedničke ekipe.“      

Drummond ne želi da napusti Detroit i više puta je ponavljao kako je tu presretan, a i što ne bi bio sretan? Centar je rebuildinga potencijalno odlične ekipe, igra sjajno u sistemu Van Gundyja te još ima prostora da napreduje. Ako nastavi ovako igrati, teško je vidjeti granicu do kuda će ići ovaj mladi centar sa sveučilišta Connecticut.

Latest Posts

NE PROPUSTITE