Andre Drummond zadovoljan u Detroitu

U Motor-Cityju cvjetaju ruže kao da je sada sredina proljeća. Detroit je počeo fantastično, Andre Drummond ima brojeve da bi se vjerojatno i veliki Shaq postidio. 18.8 poena, 19.3 skokova, 1.9 ukradena lopta i 1.6 blokada uz 53% šuta iz igre, Drummond izgleda kao da je mnogo napredovao ovo ljeto.

To treba nagraditi velikim ugovorom, a to će se izgleda desiti naredno ljeto. Naime, njemu ove godine ističe rookie ugovor i mogao je do 2.11. da potpiše produžetak, ali odlučio je da spasi veliku količinu cap spacea svom timu i ugovor potpiše naredno ljeto. Trener Pistonsa Stan Van Gundy je za cijelu situaciju rekao: „Andre stvarno želi da pobjeđuje. Spasio nam je $13 milijuna u capu. On želi da mi i naš vlasnik Tom Gores imamo sve moguće resurse da gradimo ovu ekipu. On želi biti dio pobjedničke ekipe.“      

Drummond ne želi da napusti Detroit i više puta je ponavljao kako je tu presretan, a i što ne bi bio sretan? Centar je rebuildinga potencijalno odlične ekipe, igra sjajno u sistemu Van Gundyja te još ima prostora da napreduje. Ako nastavi ovako igrati, teško je vidjeti granicu do kuda će ići ovaj mladi centar sa sveučilišta Connecticut.