Thursday, May 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andre Miller nema namjeru ponovno igrati za Nuggetse

Prošlo je dva i pol mjeseca otkad je u porazu od Miami Heata 97:94 Andre Miller odigrao posljednju utakmicu za Denver Nuggetse ove sezone, a sada je i poprilično jasno da mu je ta bila i općenito zadnja utakmica za momčad iz Colorada.

Miller je ušao u sukob s trenerom Brianom Shawom na terenu tijekom susreta s Philadelphia 76ersima kada nije dobio ni minutu igre. Nakon toga potpuno je izbačen iz rotacije i njegov odlazak iz Denvera postao je izgledan.

S obzirom na neuspjehe u razmjenjivanju Millera i na nedavne ozljede u momčadi, čelnici Nuggetsa razmatrali su mogućnost njegovog povratka u rotaciju, no takvu mogućnost odbili su i trener Shaw i sam Miller.

Miller je izjavio da nema apsolutno nikakvu namjeru ponovno zaigrati za Nuggetse, a izvor blizak razigravaču izjavio je kako pomirbe nema: “To je zabluda. Most je spaljen i pomirbe nema. On već spakiran čeka kraj izlaznih vrata. Odnos se ne može popraviti i ni pod kojim okolnostima se ne želi vratiti u Denver.”

Sigurno je da povratka nema i za očekivati je da čelnici Nuggetsa Milleru pronađu novi dom u sljedećih nekoliko dana do prijelaznog roka. U međuvremenu on nastavlja trenirati, većinom odvojen od momčadi, te se održava u formu u nadi da nađe novu momčad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE