Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrea Bargnani nadomak potpisu za Lottomaticu

Ponajbolji talijanski košarkaš i krilni centar Toronto Raptorsa, Andrea Bargnani (26), vjerojatno je novo pojaèanje rimskoga košarkaškog kluba Virtusa, po ranijem sponzoru poznatog i kao Lottomatica Roma.

Cjelokupni je posao oko transfera odradio Noel Biderman, bivši menadžer koji je radio s nekoliko NBA košarkaša, danas vlasnik i utemeljitelj kanadske internetske stranice namijenjene upoznavanju i zbližavanju samaca.

Posao je vrijedan 1,5 milijun eura, objasnio je sam Biderman za Corriere dello Sport. Namaknut æe ga njegova kompanija jer je on u transakciji prepoznao izniman marketinški potencijal.

Najveæi problem, osiguranje ugovora s Raptorsima koji Talijanu vrijedi još èetiri godine i težak je 42 milijuna dolara, takoðer je riješen, otkrio je Biderman. U tome je pomogao Bargnanijev otac, inaèe burzovni mešetar.

Talijanski centar meke ruke, biran 2006. godine kao prvi izbor na draftu, trenutaèno trenira s igraèima Stelle Azzurre, kluba u kojem je poèeo karijeru. Rimljanima bi se mogao prikljuèiti veæ ovog tjedna.

Zvao ga je i Benetton, klub iz kojeg je otišao u NBA ligu. Meðutim:

“Virtusova je ponuda bolja i namjera nam je završiti pregovore s rimskim klubom”, kaže Biderman.

Latest Posts

NE PROPUSTITE