Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrea Bargnani propušta ostatak sezone

Talijanski košarkaš Andrea Bargnani je tekuću sezonu NBA lige proveo oscilirajući između dva stanja – oporavljanja od ozljede i loših igara. Kad je igrao, gotovo uvijek je razočarao. Ne samo da se nije pretjerano dobro uklapao u sistem Raptorsa, što u napadu, što u obrani, nego ni na individualnom nivou nije pokazivao pretjerano dobre igre.

Povrh svega, napori Raptorsa da ga razmijene su pali u vodu kad se sredinom sezone ozlijedio te, nakon što zbog velikog ugovora i loših igara, ionako nije bilo mnogo potencijalnih “mamaca” koji bi uzeli Talijana, tada o razmjeni nije bilo ni govora.

Ciklus sada počinje opet. Nakon što se prije mjesec dana vratio i igrao prilično bezvoljno i ne pretjerano dobro, ozlijedio je desni lakat te će propustiti ostatak sezone. Toliko je malo pružao Raptorsima da se to na igri jedine kanadske ekipe u najjačoj ligi svijeta neće ni osjetiti, a čini se kako je niz dobrih igara iz prethodne sezone bio samo bljesak, nikako najava konstantnih dobrih predstava.

Kako god, danas je nekadašnji prvi izbor drafta Bargnani tek jedan od igrača Toronto Raptorsa, a čini se kako se, pogledamo li u budućnost, ne može biti siguran da će čak i samo to vrijediti na početku iduće sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE