Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrew Bogut o dovođenju Kevina Duranta

Golden State Warriorsi su dvije pobjede udaljeni od ponovnog osvajanja NBA naslova.

Zadnje dvije godine su srušili sve moguće individualne i momčadske rekorde, uključujući i 73 pobjede u regularnoj sezoni. Bez obzira na sva ova postignuća, to ne znači da će trenutačni igrači imati osigurano mjesto u ekipi i iduće sezone. To će možda biti tako jer Warriorsi imaju u planu dovesti najboljeg slobodnog igrača na tržištu, Kevina Duranta.

Andrew Bogut, koji je startni centar Warriorsi zadnje četiri godine, komentirao je mišljenja svojih suigrača na ove glasine u razgovoru sa Scottom Howardom-Cooperom (NBA.com).

Ekipa je definitivno postavila pitanja“, rekao je Bogut za NBA.com. „Nismo imuni na to. Vidjeli smo to. Vidjeli smo glasine, čuli smo glasine, sve te stvari. Različiti momci u različitu vrijeme, razbiju glavu o tome i razmišljaju. Zašto ? Jedini način da rastjeramo sve ove stvari je da pobijedimo pet zaredom. Tko zna? Ovo je jedna od onih stvari koju ne možemo kontrolirati, ali možemo ih natjerati da naprave tešku odluku.“

Svaki igrač Warriorsa koji je slobodan ovo ljeto bit će pod utjecajem Warriorsa koji će pokušati dovesti Duranta. Ključni igrači u rotaciji kao što su Harrison Barnes, Leandro Barbosa i Marreese Speights, svi su oni slobodni igrači ovo ljeto.

Pošteno je da igrači Warriorsa razmišljaju o ovome, s obzirom na to da s ovom momčadi imaju samo uspjehe. Dok je Durant definitivno jedan od najboljih igrača ove igre, pitanje kako će on utjecati na kemiju u momčadi ako oni dovedu još jednu superzvijezdu kao što je ovo krilo Oklahome.

Dok možda postoje pitanja u vezi ozbiljnosti Warriorsa da dovedu Duranta, Bogut razumije kako je NBA biznis.

Dečki očito postavljaju pitanju u određeno vrijeme. Imali smo dvije dobre godine. To ih očito zanima. Ali razumijemo da je to sve biznis i nećemo moći zaustaviti to. Ako vlasnik ili generalni menadžer želi nešto uraditi, oni će to i uraditi“, rekao je Bogut.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE