Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Andrew Bogut slomio ruku

Centar Milwaukee Bucksa i igraè hrvatskih korjena Andrew Bogut ozljedio se tijekom sinoænje utakmice protiv Phoenix Sunsa. Bogut je u kontri zakucao ali je nezgodno pao na pod te završio u bolnici s višestrukim ozljedama.

Bogut je išao sam u kontru nakon dodavanja Carlosa Delfina te je zakucao i objesio se o obruè no ruke su mu se okliznule te je vrlo nezgodno pao na pod, cijelom svojom težinom oslonivši se na ruku koja je najviše nastradala.

Nekoliko je trenutaka ležao na podu od velike boli, ali ubrzo su ga lijeènici odveli u svlaèionicu te kasnije u bolnicu. Možda je malo utjecaja na pad imao i Amare Stodemire koji je lagano u leða gurnuo Boguta te je zbog toga dobio i tehnièku pogrešku, ali televizijske snimke su pokazale da je to bio samo mlaki dodir.

Prva dijagnoza govori o iskrenuæu lakta, uganuæu desnog zapešæa te lomu desne šake. No vjerojatno situacija nije toliko loša kako je izgledalo buduæi da je veæ pušten iz bolnice, a vrijeme povratka na parket još je nepoznato.

Inaèe, Bucksi su dobili ovu utakmicu protiv Sunsa rezultatom 107:98, a Bogut, koji je 2005. godine izabran kao prvi izbor drafta, odigrao je 12 minuta te postigao 12 poena i uhvatio 4 skoka. Nažalost, nema sreæa s ozljedama buduæi da je prošle sezone odigrao samo 36 utakmica zbog ozljede leða, a upitno je hoæe li se više vraæati ove sezone.

Milwaukee je u dobroj poziciji za ulazak u doigravanje, trenutno se nalaze na šestoj poziciji Istoka s 4 pobjede više od osmoplasiranih Toronto Raptorsa a do kraja regularnog dijela sezone imaju još samo 6 utakmica stoga æe vjerojatno uæi u doigravanje, ali bez prvog centra teško æe moæi ostvariti znaèajniji uspjeh.

Latest Posts

NE PROPUSTITE