Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrew Bynum može pojačati treninge

Novi centar Philadelphia 76ersa, koji još nije odigrao utakmicu ove sezone, Andrew Bynum, dobio je zeleno svijetlo od liječnika da pojača s intenzitetom treninga.

Bynum je tijekom ljeta postao novi igrač Philadelphije, a ekipa se morala odreći svog dugogodišnjeg vođe Andrea Iguodale. Kada su ga dovodili, čelnici Sixersa sigurno se nisu nadali da će stanje s njegovim koljenima biti takvo da propusti prva dva mjeseca sezone, a taj broj će se dodatno povećati. Prošle je sezone odigrao 60 od 66 utakmica, ali tijekom ljeta se stanje s koljenom pogoršalo i od tada je među ozlijeđenim igračima.

Danas su iz tabora Sixersa objavili kako se njegova koljena oporavljaju i kako je dobio dopuštenje da poveća intenzitet treninga. Što bi to točno trebalo značiti nije poznato, no još uvijek nije određen ni približan datum kada bi se on mogao vratiti na parket. Sigurno to neće biti do kraja ove godine, a vjerojatno ga neće biti još nekoliko mjeseci.

Generalni menadžer Sixersa Tony DiLeo objavio je da je ovo prvi korak od šest koliko ih Bynum mora proći u oporavku. To samo pokazuje da je još dug pred njime te da ga ne trebamo očekivati na parketu još duže vrijeme. Hoće li uopće zaigrati ove sezone također je upitno, a čak je i DiLeo potvrdio da postoji mogućnost da Bynum ne odigra niti jednu utakmicu ove sezone.

Bynum je doveden da bude kamen temeljac ekipe koja će se boriti za vrh Istoka, no trenutno nije u mogućnosti prezentirati ima li on te sposobnosti ili ne. Smatra ga se najboljim centrom lige nakon Dwighta Howarda i sigurno će njegov povratak imati velik utjecaj na ekipu Sixersa koja trenutno s omjerom 13-14 drži deveto mjesto Istoka, čime navijači i čelnici ekipe zasigurno ne mogu biti zadovoljni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE