Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrew Bynum odabrao Cavse, Josh Smith potpisao za Pistonse

Od najnovijih vijesti s tržišta NBA košarkaša najvažnija je ona o Andrewu Bynumu (25). Po potencijalu vjerojatno najbolji centar današnjice nadomak je potpisu ugovora s Cleveland Cavaliersima.

Više je američkih medija u srijedu navečer javilo da se bivši centar Lakersa, koji je lani prosjedio sezonu u Philadelphiji zbog kronične ozljede koljena, odlučio pristupiti Cavaliersima. Potpisat će, navodi se, dvogodišnji ugovor vrijedan maksimalno 24 milijuna dolara. Samo je 6 milijuna dolara garantirano, a ostalo će Bynum zaraditi ako ispuni stavke iz ugovora, koje se uglavnom odnose na broj odigranih utakmica.

Pretprošle je sezone u Lakersima Bynum dokazao da je ponajbolji centar današnjice. Ostaje upitno može li ozdraviti načeta koljena i opet zaigrati pod punim opterećennjem.

Veliko su pojačanje dobili Detroit Pistonsi, s kojima je četverogodišnji ugovor službeno potpisao 27-godišnji krilni centar Josh Smith. Lani je za Atlanta Hawkse igrao s prosjecima od 17,5 koševa, 8,4 skoka i 3,8 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE