Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrew Bynum trenira s momčadi, uskoro na parketu?

Centar Andrew Bynum, koji je tijekom ljeta doveden da bude prvo ime Philadelphia 76ersa, započeo je trenirati s momčadi i možemo uskoro očekivati njegov debi ove sezone.

Bivši centar Lakersa ne igra od početka sezone zbog ozljede koljena, no čini se da je povratak na parket veoma blizu. U petak je odradio prvi trening s ekipom te je sudjelovao i tijekom igre 5 na 5, no nije poznato koliko dugo.

Trener ekipe Doug Collins nije očekivao da će Bynum igrati, no stavio ga je u igru na zahtjev igrača. Priznao je da se vidjelo kako je Bynum propustio devet mjeseci i da ne treba očekivati da se za nekoliko dana vrati na NBA parkete, ali realno je za očekivati da bi za nekoliko tjedana mogao biti u sastavu ekipe. Liječnici će vidjeti kako će njegova koljena reagirati nakon treninga te ćemo u narednim danima vjerojatno više znati o njegovom povratku.

Prošle je sezone Bynum odigrao najbolju sezonu karijere, prosječno je bilježio 19,1 poen i 12,1 skok po utakmici te je zauzeo mjesto drugo najboljeg centra u ligi. Kako će izgledati kada se vrati možemo samo nagađati, a čelnici Sixersa sigurno se nadaju da će pružati dobre igre jer mu ističe ugovor nakon ove sezone i postavlja se pitanje koliki će mu ugovor ponuditi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE