Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andrew Bynum uganuo gležanj

Centar Los Angeles Lakersa Andrew Bynum uganuo je lijevi gležanj u prvoj èetvrtini utakmice protiv Golden State Warriorsa. Lakersi su pobijedili 120-112, ali Bynum se nije vraæao u igru. Rezultati rendgena bili su negativni i potvrðeno je da ima uganuæe srednjeg stupnja. Ponovni pregled zakazan je za ponedjeljak.

Bynum je napustio dvoranu sam, nije trebao nièiju pomoæ i odbio je voziti se u vozilu za golf. Rekao je da je dobro, ali neæe ništa komentirati sve dok ne bude ponovo pregledan u ponedjeljak.

“Mislim da je dobro,” izjavio je Mike Brown o Bynumovoj ozlijedi. “Bio je u stanju sam hodati i vidio sam ga kako odlazi. Mislim da neæe dugo izbivati sa terena.”

Bynum je uganuo gležanj kada je nezgodno naskoèio na nogu svog suigraèa Josha McRobertsa i odmah je napustio igru. Nije zabio niti jedan koš i imao je 3 skoka. Od suspenzije radi teškog faula nad J.J. Bareom u polufinalu prošle godine, Bynum nije propustio niti jednu utakmicu.

Ove sezone prvi put je izabran u prvu petorku NBA All-Stara i trenutno igra svoju najbolju sezonu ikad u kojoj bilježi prosjeèno 18.3 poena i 12.1 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE