Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anketa: Lakersi opet prvaci, Jamesu MVP

U anketi koju je sprovela službena stranica NBA lige, 61% glavnih menadžera klubova iz najjaèe košarkaške lige na svijetu vjeruje da æe aktualni prvaci LA Lakersi obraniti naslov u nadolazeæoj sezoni.

Boston i Cleveland podijelili su u ovoj anketi drugo mjesto s 18% glasova. Celticsi su, pak, dobili 50% glasova u anketi o pobjedniku Istoène konferencije, a Cavaliersi 43% glasova. Orlando Magic, finalist doigravanja NBA lige prošle sezone, dobio je samo 7% glasova za osvajanje konferencije.

“To su glavni menadžeri, ljudi koji nikada nisu igrali košarku. Logièno je da æe odabrati svoje favorite” prokometirao je izbor All-Star centar Orlanda Dwight Howard.

Clevelandov as LeBron James dobio je èak 69% glasova u anketi za najkorisnijeg igraèa sljedeæe sezone. James je titulu MVP-a ponio prošle sezone, a Kobe Bryant, koji je bio MVP sezonu prije toga, dobio je za sljedeæu sezonu samo 17% glasova. Na pitanje kojeg bi igraèa prvog potpisali kada bi danas osnovali klub, èak 79% glavnih menadžera odabralo je Jamesa.

Prvi pick drafta Blake Griffin (20), 208 centimetara visoki krilni centar koji je s uèinkom od 30 double-doublova u sezoni, te 22.7 koševa i 14.4 skokova u prosjeku, prošle sezone u dresu sveuèilišne momèadi Oklahoma Soonersa izabran za najboljeg igraèa NCAA lige, a kojeg su, oèekivano, izabrali Los Angeles Clippersi, dobio je 79% glasova u anketi za najboljeg novaka sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE